ایندیپندنت در گزارشی به توصیف نمایشگاه «شاهعباس، احیای ایران» پرداخت. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هفتهنامهی ایندیپندنت چاپ انگلیس پس از انتشار گزارشهایی دربارهی این نمایشگاه در گاردین، آرتدیلی، آسوشیتدپرس، بلومبرگ و دیلیاستار، در مطلبی آورده است: «موزهی بریتانیا در راستای تلاشهای خود برای معرفی پادشاههای تأثیرگذار جهان در قرنهای گذشته، با برگزاری نمایشگاهی […]
ایندیپندنت در گزارشی به توصیف نمایشگاه «شاهعباس، احیای ایران» پرداخت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هفتهنامهی ایندیپندنت چاپ انگلیس پس از انتشار گزارشهایی دربارهی این نمایشگاه در گاردین، آرتدیلی، آسوشیتدپرس، بلومبرگ و دیلیاستار، در مطلبی آورده است: «موزهی بریتانیا در راستای تلاشهای خود برای معرفی پادشاههای تأثیرگذار جهان در قرنهای گذشته، با برگزاری نمایشگاهی از آثار باقیمانده از سالهای حکومت پادشاه ایران، شاهعباس، تحت عنوان «شاهعباس، احیای ایران» در این موزه، تلاش کرده است، با نمایش آثاری از سالهای حکومت شاهعباس بر ایران در حدود چهار قرن پیش، تصویری واقعی را از زندگی او ارایه دهد.
شاهعباسی کسی بود که با وجود تربیت شدن در محیطی قبیلهیی، بسیار به هنر علاقه داشت و شهر اصفهان را نیز به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرد. از سوی دیگر، با شکست ازبکها، عثمانیها و دشمنان داخلی، ایران را به کشوری امن و اصفهان را به دروازهی تجاری تبدیل کرد.
شاهعباس در سالهای حکومت خود بر ایران، دروازههای ایران را روی تاجرانی از شرق و غرب گشود و ایران را به چهارراه تجارتی شرق و غرب تبدیل کرد. به همین دلیل، از او بهعنوان مشهورترین پادشاه ایران در غرب نام برده میشود.
شاهعباس همزمان با سالهای حکومت الیزابت اول، بر ایران حکومت میکرد. در این دوران، روابط تجاری و سیاسی بین ایران و انگلیس توسعه یافت. به همین دلیل، تعدادی از آثار تاریخی بهنمایش درآمده در نمایشگاه «شاهعباس، احیای ایران» هدایایی هستند که از سوی شاهعباس به الیزابت اول و پادشاه بعدی انگلیس، چارلز اول، توسط سفیر انگلیسی او، آنتونی شرلی، اهدا شدهاند.
شاهعباس هرچند بهعنوان پادشاهی هنردوست شناخته میشود، ولی اقدام او در کشتن و کور کردن سه فرزند پسرش، از او چهرهای بیرحم نیز بهنمایش میگذارد.
نمایشگاه «شاهعباس، احیای ایران» تا ۱۴ ژوئن پذیرای علاقهمندان خواهد بود.»
انتهای پیام