به گزارش ایرنا، ˈلارس کریستین سنˈ در گفتگو با بلومبرگ نیوز،خاطرنشان کرد: پیش بینی ها حاکی از آن است که سردرد بعدی برای سیاستمداران اروپائی ممکن است یک میگرن مزمن اقتصادی در فرانسه باشد.
این اقتصاد دان دانمارکی افزود: درحال حاضر ما در وضعیتی قرار داریم که مردم فکر می کنند مشکل تحت کنترل است و با آن برخورد می شود اما اینطور نیست زیرا شاخص های اقتصادی نشان می دهد که اقتصاد های اروپا در مسیر درست حرکت نمیکنند.
موسس ساکسو بانک ادامه داد: در سه ماهه چهارم سال گذشته غول های اقتصادی اروپا یعنی آلمان و فرانسه مجبور شدند به رشد کمتری قناعت کرده و حتی رشد منفی را تجربه کنند و این وضعیت وخیم تر از آنی بود که اقتصاددانان اروپایی پیش بینی کرده بودند.
لارس کریستین تصریح کرد: در طول سال ۲۰۱۲ ،اقتصاد فرانسه از تحرک خاصی برخوردار نبود،آلمان تنها رشد هفت دهم درصدی را تجربه کرد و به احتمال قوی اقتصاد ایتالیا انقباض دو درصدی را به ثبت رساند از اینرو باید از فرانسه بعنوان کشور بعدی که در منطقه بحران زده منطقه یورو دچار مشکلات شدیدی شود نام ببریم.
گزارش ارائه شده از سوی شعبه دانمارکی ساکسو بانک در ارتباط با اقتصاد اروپا نیز بر این تاکید دارد که فرانسه بر لبه رکود قرار گرفته است.
در همین رابطه نخست وزیر این کشور، ژان مارک آیرولت گفت که این کشور به هدف کاهش به میزان سه درصد تولید ناخالص داخلی در بودجه خود نائل نخواهد آمد چون که فعالیت اقتصادی کاهش یافته و درآمد های مالیاتی محقق نخواهند شد.
اقتصاددان دانمارکی در ادامه با بیان اینکه،مردم مشکلات فرانسه را بشدت دست کم گرفته اند،گفت: وقتی که بحران فرانسه جرقه بزند همه چیز به هم می ریزد و حتی آلمان نیز از این بابت متضرر خواهد شد چرا که برای آنها چندان خوشایند نیست و رغبتی به بروز این وضعیت ندارند.
براساس گزارش ارائه شده از سوی ساکسو بانک،بدهی دولت فرانسه در پایان سه ماهه سوم سال گذشته ۱۸۱۸ میلیارد یورو بوده که معادل ۹۰ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است و به همین خاطر انتظار بهبود وضعیت در سه ماهه چهارم هم نمیرود.