رییس پیشین صندوق بین المللی پول بحرانی که سیستم مالی جهانی را تهدید میکند را فراتر از توان کشورهای توسعه یافته خواند و پیشنهاد کرد تسهیلات بدهی جدید صندوق بین المللی پول ایجاد شود. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به نقل از بلومبرگ، اچ ژوهانس ویتوین که از سال ۱۹۷۳ تا ۱۹۷۸ ریاست صندوق بین […]
رییس پیشین صندوق بین المللی پول بحرانی که سیستم مالی جهانی را تهدید میکند را فراتر از توان کشورهای توسعه یافته خواند و پیشنهاد کرد تسهیلات بدهی جدید صندوق بین المللی پول ایجاد شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به نقل از بلومبرگ، اچ ژوهانس ویتوین که از سال ۱۹۷۳ تا ۱۹۷۸ ریاست صندوق بین المللی پول را بر عهده داشت، در بخش نظرات فایننشیال تایمز نوشت: مشکلات غیرمعمول مستلزم راه حلهای غیرمرسوم هستند. سیستم مالی جهان در معرض تهدید بحران جدیدی قرار گرفته که ممکن است حتی بدتر از بحران سال ۲۰۰۸ باشد.
نشانههای جدید از ضعف اقتصادی جهانی و کاهش رتبه اعتبار مالی آمریکا از سوی موسسه “استاندارد اند پورز”، نگرانیها را نسبت به کیفیت استقراض دولتی بویژه در اروپا برانگیخته و موجب کاهش اعتمادی شده که از بین رفتن هشت تریلیون دلار از ارزش بازارهای سهام را در چهار هفته گذشته در پی داشته است.
به گفته ویتوین، رهبران کشورهای منطقه یورو هر کاری که از نظر سیاسی عملی بوده، انجام داده اند در حالیکه بانک مرکزی اروپا و بانک مرکزی آمریکا، به محدودیت ظرفیتهایشان نزدیک هستند. یک صندوق جدید می تواند از ذخایر ارزی چین، ژاپن، خاورمیانه و کشورهای اروپایی مانند آلمان بهره ببرد.
این مقام سابق در ادامه افزوده است: این امر امکان می دهد صندوق میزان زیادی از مازاد تمامی این کشورها را وام دهد و همچنین فاینانس موقتی حتی برای کشور بزرگی مانند ایتالیا فراهم کند.
انتهای پیام