به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ؛ هر گونه حمله کره شمالی به کره جنوبی می تواند تاثیرات منفی زیادی بر فروش و سرمایه گذاری شرکت های آمریکایی فعال در خاک کره جنوبی داشته باشد.
این حمله می تواند واردات انواع کالاهای ساخت کره جنوبی از سوی آمریکا را نیز با اختلال و مشکلات زیادی روبرو کند. کره جنوبی تلفن های هوشمند و خودرو به بازار آمریکا صادر می کند. اقتصاد کره جنوبی به شدت به صادرات وابسته است و صادرات بخش مهمی از تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد.
تنش در شبه جزیره کره از ماه فوریه تا کنون به شدت رو به افزایش بوده است. انجام آزمایش هسته ای کره شمالی با اعمال تحریم های جدید شورای امنیت سازمان ملل بر ضد دولت پیونگ یانگ روبرو شد و دولت کره شمالی نیز در واکنش به این تحریم ها نسبت به حمله هسته ای به آمریکا و کره جنوبی هشدار داده است.
تنش در شبه جزیره کره تاثیر منفی زیادی نیز بر عملکرد بازار بورس سئول داشته است. سرمایه گذاران به شدت نگران آغاز جنگ در شبه جزیره کره هستند. کره جنوبی هفتمین شریک تجاری بزرگ آمریکا به شمار می رود و حجم مبادلات تجاری دو کشور سال گذشته به بیش از ۱۳۴ میلیارد دلار رسیده است.
در سال ۲۰۱۱ آمریکایی ها بیش از ۳۱.۸ میلیارد دلار در اقتصاد کره جنوبی سرمایه گذاری کردند و کره ای ها نیز در این مدت ۱۸.۴ میلیارد دلار در آمریکا سرمایه گذاری انجام داده اند.
شرکت خودروسازی جنرال موتورز آمریکا ۵ کارخانه فعال در کره جنوبی دارد و درآمد زیادی از راه فروش و صادرات خودرو در کره جنوبی به دست می آورد.
درآمد این شرکت در کره جنوبی سال گذشته به بیش از ۸.۹۱ میلیارد دلار رسیده است.